0

Qui som

Turisme en Familia

Rosa dels vents

Som una empresa de serveis, amb més de quaranta anys d’experiència

Gestionem directament les nostres cases de colònies i organitzem totes les seves activitats, disposant d'un complet equip humà format per dirigents, educadors/es, pedagogs, esportistes, monitors/es, cuiners/es, personal de servei etc.

Contacta'ns!

Els més de 60.000 nens que anualment gaudeixen de les nostres instal·lacions avalen la nostra gestió.

L'experiència i el nostre esforç permanent per donar un servei de qualitat als nostres clients ha fet que siguem la primera empresa de colònies amb el certificat de Qualitat ISO 9001-2000 per la gestió integral d’instal·lacions juvenils així com per l’organització i el disseny dels diversos programes que realitzem en els nostres centres. Aquests centres es troben repartits arreu de Catalunya.

Com funcionem

Rosa dels Vents us ofereix caps de setmana en família, ponts i festius, així com vacances familiars a les nostres cases de colònies. Tenim un equip de professionals format per educadors, pedagogs, tècnics esportius, animadors, monitors d’activitats...

Informeu-vos de tots els serveis que oferim a través de la nostra web, trucant a qualsevol dels nostres telèfons o demanant informació a través del nostre mail. Podeu demanar informació fàcilment a través del 'contacte' o dels formularis que trobareu dins de cadascun dels nostres programes.

El departament comercial de Rosa dels Vents vetlla per facilitar-vos la feina. Amb una atenció personalitzada, us informarà de totes les possibilitats que disposeu per organitzar les vostres estades i us les gestionarà des de l'inici fins al final.

Animeu-vos i proveu-ho!
Ja veureu com sí que és fàcil!