MENU

Ajuda i preguntes freqüents (Estiu)

Resol els teus dubtes, aquí obtindràs resposta als més comuns. Si no trobes la teva, no dubtis en

Contactar amb nosaltres

F.A.Q. Turisme en Família amb Rosa dels Vents

Quines activitats es realitzen?

Les activitats estan incloses en el preu i es realitzen amb tota seguretat amb monitors especialitzats, dirigides tant a nens com adults. Els nens de 3 a 5 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult. Cada casa té un programa d'activitats tipus, que trobareu a la fitxa de cada casa. No obstant això, no es confirmen les activitats que es realitzen durant el cap de setmana, ja que depenen de la climatologia, de les edats dels nens i característiques dels participants. Els monitors informaran de les activitats a realitzar en arribar a la casa de colònies. Les activitats són un pack de 3 hores de matí i tarda, a més de les activitats de nit.

Quin és l'horari de les activitats?

El servei d'animació i activitats és de tres hores al matí, tres hores a la tarda i una hora i mitja a la nit. A l'arribada al centre, durant la recepció i benvinguda s'informarà del programa d'activitats previst. El programa d'activitats comença després del primer servei contractat. Entrades amb dinar, comencen a la tarda. Entrades amb sopar, comencen amb l'animació nocturna.

Si fa mal temps es suspenen les activitats?

No, hi ha sempre un pla B previst per a casos de mal temps. Els horaris són els mateixos, però s'adeqüen les activitats a la climatologia del moment.

Cal compartir les habitacions?

No, a cada reserva se li assigna una o diverses habitacions i no cal compartir-les amb cap client d'una altra reserva.

Els centres disposen d'habitacions per compartir?

Les habitacions a les cases de colònies s'ofereixen per reserva. No obstant això, disposem de certes habitacions habilitades per compartir entre clients de diferents reserves al Castell de Fluvià i al Pou del Glaç. Sempre a petició del client i amb la seva conformitat.

Hi ha lavabo dins de l'habitació?

Les nostres cases de colònies per famílies tenen lavabo dins de l'habitació. Totes excepte el Castell de Fluvià, Can Mundet, Torreferrana i Mas Pinsach, que ofereixen lavabos compartits.

Quins són els horaris dels menjars i els sopars?

Llevat indicació en contra els horaris són: Esmorzar: 09:00 hs. Menjars: 13:00 hs. Sopars: 20:30 hs. Si per necessitats de torns o per horaris de les activitats cal variar l'horari s'avisarà amb temps suficient a tots els afectats.

Disposeu de menús especials o específics per a persones amb al·lergies?

Tenim menús previstos per les al·lèrgies més comunes i conegudes, només necessitem saber les necessitats dels clients quan fan la reserva. En el cas de no ser una al·lèrgia comú o coneguda, ens ho haurien d'indicar per poder planificar i preveure tot el necessari.

Els àpats inclouen el berenar?

Si, per a tots els nens i adults.

Es pot portar begudes o pica-pica a la casa?

Les cases de colònies disposen de màquina expenedora de refrescs. Si ho desitgen, i amb previ avís, la casa pot guardar refrescs o begudes a la nevera.

Què s'ha de portar a la casa?

Els llits tenen llençols, fundes de coixí i mantes. Els clients han de portar simplement les tovalloles i el necesser del bany (sabó, gel, raspall i pasta de dents, pinta, ...). El material per a les activitats també està a la casa.

Què inclou el preu?

El preu inclou allotjament en pensió completa i les activitats amb monitors de Rosa dels Vents.

Es poden portar animals de companyia?

Les cases de colònies no accepten cap tipus d'animal.

Hi ha socorrista a la piscina?

Les mesures i disposició de la piscina no requereixen la presència del socorrista aquàtic, no obstant això l'horari de piscina té un protocol de seguretat establert igual que les altres activitats. El recinte de la piscina de les nostres cases està tancat i tancat amb clau.

Hi ha transport públic per arribar a la casa?

Hi ha transport fins al nucli urbà. Normalment, les cases estan allunyades del nucli i és necessari un taxi o un transport individual per poder accedir.

Teniu bressols?

Les cases no tenen bressols disponibles per a nadons. Els petits de 0 a 2 anys són gratuïts, per tant, heu de portar bressol ja que no ocupen plaça.

Inscriu-te al nostre newsletter i rep les millors ofertes
de turisme en família
al teu e-mail

No mostrar més

En subscriure, estàs acceptant les condicions de privacitat.

Opinions de les famílies