MENU

Les opinions de les famílies que ens visiten son molt importants.
Si heu vingut a veure'ns, us convidem a que exposeu la vostra.

Escriure una opinió

som la familia Bastida, en Jose, la Silvia, l'Ona i el Jan, hem passat 5 dies inoblidables en la Casa Mas Portal. un equip humà increíble: L'Oreig, en Tato, l'Anselmo, en Gerard, l'Alejandro, en Pep i personal de la cuina, i en especial al nostre monitor de grup en "Gildo" moltes gracies per la teva implicació i la teva passió.

12 agost 2014
SILVIA BASTIDA

Acabem d'arribar de passar una setmana fantàstica al codes de pallars. Ens hem trobat un equip de monitors fantástics. La Marta, l' Anabel, el Carles, el Dídac i el Guillem. Gràcies a tots per la vostra professionalitat i la vostra entrega. Ens heu fet passar moments inoblidables.

09 agost 2014
Eli

Hem passat uns dies al juliol al Pou de Glaç, i a part de passar-ho super bé, mejar molt bé (es nota que es cuina amb molt de carinyo), hem trobat a uns monitors super actius, és un no parar d'activitats!

05 agost 2014
Eva M Caro

Ahir mateix vam arribat del Castell de Fluvià! Gràcies per aquestes vancances tan enriquidores i divertides! Feia temps que no m'ho passava tant bé! Gràcies a tots els monitors per la seva paciència i per la seva professionalitat i en especial a la Pantxu i en Pere!!! Per molts anys que pogueu conservar aquest punt d'espontaneïtat!!!

04 agost 2014
Família Gené Mora, Josep, Fina, Pau, Blai i Bruna

Hola,

Hem passat una setmana a l'Hotel 'Condes de Pallars' i la experiencia ha estat inoblidable. Tant les activitats com els monitors genials ( Moltes gràcies a Nus, Nemo i Anabel.. i a la resta de monitors...:)

Tornarem a repetir, segur.

21 juliol 2014
Xavier

Hola! la meva filla i jo hem passat el pont de Sant Joan 2014 i ens ho hem passat molt bé. En especial volem agraïr als monitor, Toni Wankenobi, i Marta, el seu entusiasme i alegria. Sense ells no ens ho hauríem passat tan bé!. Gràcies.

27 juny 2014
Ana Medina

Pàgina 17 de 31


Escriu-nos la teva opinió

* Camps obligatoris
Nom:*
Email:*
Foto (opcional):
Les fotos no poden ser més grans de 1500x1500 píxeles i 1024 kb
Deixan's aqui la teva opinió (La revisió pot trigar uns dies abans de ser publicada):*
NOTA: Enviant el comentari, estàs acceptant les condicions de privacitat

Inscriu-te al nostre newsletter i rep les millors ofertes
de turisme en família
al teu e-mail

No mostrar més

En subscriure, estàs acceptant les condicions de privacitat.

Opinions de les famílies