MENU

Temàtic Del 16/02/2019 al 17/02/2019

Sant Valentí al Montseny Castell de Fluvià

des de 26

No disponibleFora de temporada

Preus per persona i nit tot inclòs: Activitats, allotjament, pensió completa i IVA

Programa d'activitats

Love for everyone and all ages: Amor per a tots i a totes les edats

L’amor és un valor universal, no un sentiment exclusiu entre dues persones. Per això i perquè ens ho ha demanat Sant Valentí, el castell us proposa un cap de setmana ple d’activitats originals, jocs i emocions entorn a l’amor i l’estima entre les persones.

Hi poden participar pares i mares amb nens/es, i també adults en grups d’amics, sense fills. El programa està pensat perquè tothom pugui participar i gaudir al màxim!!

Actividades fin de semana San Valentín
Aquest programa està fora de temporada i actualment no és possible la seva reserva. Per mantenir-te al dia de les nostres ofertes vigents, et recomanem la subscripció a la nostra newsletter.

Programa especial d'activitats

Imagen flotando a la derecha del programa
  Menors de 8 anys
  • Circuit d’aventura de ponts i cordes: demostraran les habilitats de l’equilibri i hauran de declarar els valors de l’amistat.
  • Visita als amics de la Granja del Castell: també els animals es fan estimar. Treballarem els valors de cura i respecte als animals, coneixent-los millor.
  Activitats pels adults, per parelles
  • CUPIDO TEST: Sou compatibles com a parella? En quin grau? Amb aquest joc trobareu les respostes. Hi haurà “deures ineludibles “ per les parelles que treguin baixa puntuació al test.
  • DECLARACIÓ D’AMOR EXTREM: farem la declaració d’amor que sempre havíem somiat quan saltem del Jump Extrem al buit, el moment de màxima adrenalina.
  Activitats per a totes les edats
  • CUPIDO'S DANCE: Caldrà assistir molt elegants i amb ganes d’enamorar i seduir. Serà el moment de recordar a la parella aquelles coses que li agrada escoltar a cau d’orella. Hi haurà balls de saló, música, cocktail, galetes afrodisíaques per a totes les edats, concurs de balls ...i molta seducció familiar.
  • Taller d’elaboració de GALETES AFRODISÍAQUES: imaginació i creativitat per provocar la seducció gastronòmica.

PLAZAS_AGOTADAS

Del 16/02/2019 al 17/02/2019  

No disponibleFora de temporada

* Les activitats pels més petits són a partir de 3 anys.


Inscriu-te al nostre newsletter i rep les millors ofertes
de turisme en família
al teu e-mail

No mostrar més

En subscriure, estàs acceptant les condicions de privacitat.

Opinions de les famílies