MENU

Temàtic Del 29/10/2021 al 01/11/2021

Super Halloween al Pirineu Hotel Condes del Pallars ***

Últimes places!

des de 44

sample: /cap-de-setmana-en-familia/halloween-al-pirineu

RESERVAR

Preus per persona i nit tot inclòs: Activitats, allotjament, pensió completa i IVA

Programa d'activitats

Halloween al Pirineu!

El vigilant de l’hotel d’alta muntanya Condes del Pallars i la seva família, obren les seves portes i passadissos als més valents.

Les muntanyes màgiques del pallars amaguen molts misteris, molts personatges aterridors i especials... els voleu conèixer?

DE DIVENDRES 29 A SOPAR A DILLUNS 1 A DINAR (3 PC, estada mínima 2 nits).

Programa especial d'activitats

  GRAN GIMCANA TERRORÍFICA A RIALP .

  L’ESCOMBRA VOLADORA: Experimentarem la sensació de volar sobre una escombra, com feien les bruixes antigament. Hauran de recitar un: abra cadabra...

  CAÇADORS DE FANTASMES: Els fantasmes eren reals a l’època dels castells encantats. A partir de 8 anys viatjarem en el temps a l’època mitjana dels castells, on caçaven els fantasmes que volaven pels boscos amb arcs i fletxes.
  Recerca del missatge secret als voltants de l’hotel: en família haurem de trobar els personatges terrorífics que vivien a la vall i que amaguen les paraules que donen sentit al Halloween.

  CARBASSES I FANTASMES: Els més petits de la família jugaran i ballaran amb els fantasmes que es troben als passadissos de l'hotel i prepararan una sorpresa... Els més grans prepararan les carbasses i les disfresses per espantar els esperits.
  Concurs de zombies: tots plegats, organitzats i separats per equips de zombies, prepararan la seva dansa nocturna de Halloween.

  GRAN NIT DE HALLOWEEN: Recorregut nocturn pels passadissos subterranis de l’hotel. Ball de Halloween acompanyat de castanyes, llaminadures i ponx.


  EL DARRER DIA

  CAPTURA DELS DARRERS FANTASMES QUE HAN SOBREVISCUT A LA NIT DE HALLOWEEN: s’amaguen entre els arbres dels ponts flotants i les parets del jardí.

PLAZAS_AGOTADAS

Del 29/10/2021 al 01/11/2021  

RESERVARInscriu-te al nostre newsletter i rep les millors ofertes
de turisme en família
al teu e-mail

No mostrar més

En subscriure, estàs acceptant les condicions de privacitat.

Opinions de les famílies